Just nu: Sök jobbet som backend-utvecklare

Sök jobb på Oxys

Oxys är en webbyrå som växer och vi håller alltid ögonen öppna efter talanger inom webbutveckling, design och ux. Nyfiken? Hör av dig och berätta om dig själv, vad du kan och vad du vill utveckla. Vi bjuder på fika på vårt kontor på Stureplan i Stockholm. Maila oss på jobb@oxys.se eller ring: 08-684 283 00.

Din personliga utveckling

Vi på Oxys vill att våra medarbetare ska känna att de ständigt förbättrar och bygger ut sina kunskaper och färdigheter. Därför viker vi en dag i månaden åt just fri utveckling. Oxys medarbetare väljer då fritt vad de vill arbeta med, eller undersöka. Om det sen handlar om att testa nya webbapplikationer, provköra VR-hårdvara eller att sitta och löda ihop Arduino-projekt, det bestämmer medarbetarna själva.

“Visst blir det en hel del jobbrelaterat som vi tittar på. Men vi leker också runt, skapar tramsiga små spel eller testar AI-moduler. Poängen är att en dag i månaden väljer vi själva fritt vad vi vill göra. Det är både kul och utvecklande.”

Andreas, tekniskt ansvarig på Oxys

Oxys som arbetsplats: arbete och fritid i balans. På riktigt!

Vi vill vara branschens bästa arbetsgivare. Inte minst värdesätter vi en balans mellan arbete och fritid. Och det här är inte bara fina ord för oss. Flera av Oxys medarbetare är småbarnsföräldrar så vi planerar våra projekt så att ingen ska behöva jobba över. För vi jobbar inte över på Oxys. Vi arbetar disciplinerat på kontorstid. Sen går vi hem.

Arbeta på distans

Pandemin har lärt oss distansarbete fungerar riktigt bra. Därför är vi öppna för förslag när det kommer till var du vill sitta och arbeta: på kontoret, hemma, på andra sidan jorden… Eller en kombination av samtliga!

“När jag sökte jobb på Oxys bodde jag i Berlin. Och det gör jag fortfarande! Och det fungerar strålande, vi arbetar väldigt effektivt och jag känner den tydliga gemenskapen och vi-känslan trots avståndet”.

Henrik, frontend-utvecklare på Oxys

Arbete och fritid i balans. På riktigt!

Oxys är en webbyrå där vi värdesätter en sund balans mellan arbete och fritid. Och det här är inte bara fina ord för oss. Flera av Oxys medarbetare är småbarnsföräldrar så vi planerar våra projekt så att ingen ska behöva jobba över. För vi jobbar inte över på Oxys. Vi arbetar disciplinerat på kontorstid. Sen går vi hem.

“Jag har småbarn och jag varken kan eller vill arbeta kvällar och helger. Det blir dessutom en del vab under året. Men det har aldrig varit ett problem, Oxys är flexibla och vi hittar alltid en väg framåt”.

Johan, designer

Socialt

Vi är ett väldigt trevligt gäng (om vi får säga det själva). Därför umgås vi ibland även utanför jobbet. Ofta i form av after-work på stan eller brädspelsessioner i kontorets kök.

Intresserad av att se med egna ögon?

I så fall är du varmt välkommen att hälsa på. Maila oss på jobb@oxys.se eller ring 08-684 283 00. Så ordnar vi något!