Webbplatser som talar till publiken

Design och användarupplevelse (UX) är två sidor av samma mynt när det gäller att skapa en framgångsrik webbplats. Även om det visuella är viktigt för att locka besökare och skapa ett positivt första intryck, är det användarupplevelsen som får dem att stanna kvar och engagera sig med ditt innehåll. På Oxys vet vi att balansen mellan dessa två aspekter är nyckeln till en lyckad webbnärvaro.

För att säkerställa att vi skapar webbplatser som uppfyller både design- och UX-kraven använder vi flera metoder och verktyg som hjälper oss att förstå och förbättra våra kunders webbplatser.

 • Effektkartläggning

  Effektkartläggning är en metod som hjälper till att klargöra och visualisera ett projekts mål, användarkrav och vägen dit. Genom att skapa en översiktlig karta kan vi se sambanden mellan dessa och säkerställa att slutresultatet motsvarar förväntningarna. Dett gör det lättare att prioritera arbete, samarbeta effektivt och hålla alla inblandade i synk.

 • Kundresor

  Kundresan beskriver stegen som en besökare eller kund tar på en webbplats, från det första besöket till målet, till exempel ett köp. Genom att kartlägga denna resa kan vi identifiera potential för förbättringar, hitta flaskhalsar och förbättra webbplatsens struktur och funktionalitet. På detta sätt kan webbplatsen optimeras för att bättre passa användarnas behov och förväntningar.

 • Användartester

  Ingenting slår direkt feedback från dina användare. Vi utför användartester för att få insikt i hur dina besökare upplever din webbplats och vilka förbättringar som kan göras. Detta hjälper oss att optimera användarvänligheten och säkerställa att din webbplats är en framgång.

 • Hotjar, Matomo och andra verktyg

  Vi använder verktyg som Hotjar och Matomo för att analysera och förstå dina besökares beteenden. Med hjälp av click maps, inspelningar av besökarnas beteenden och konverteringsanalyser kan vi se var dina besökare klickar, hur de navigerar och var de kanske stöter på problem.

 • A/B-tester

  För att hitta den mest effektiva designen och användarupplevelsen genomför vi A/B-tester. Detta innebär att vi testar olika versioner av en sida eller ett element för att se vilken som ger bäst resultat. Genom att utvärdera data från dessa tester kan vi fatta välgrundade beslut och optimera din webbplats för att uppnå de bästa möjliga konverteringsgraderna och användarupplevelsen.

Upplevelse utan kompromiss med affärsmål

Design och användarupplevelse (UX) är en oumbärlig del av en framgångsrik webbplats. På Oxys strävar vi efter att leverera enastående lösningar som kombinerar dessa två aspekter för att erbjuda en webbplats som imponerar på dina besökare och hjälper din verksamhet att nå sina mål. Oxys hjälper dig att ta er webbnärvaro till nästa nivå med en webbplats som ger era användare den upplevelse de förtjänar utan att kompromissa med era affärsmål.