En prenumeration på Oxys

En retainer betyder att ni varje månad är garanterade tillgång till våra tekniska utvecklare, designers, trafikanalytiker och SEO-experter. I retainern kommer vi överens om ett visst antal timmar i månaden som Oxys allokerar till just er. Timmarna lägger vi i en timpool. De timmar som inte utnyttjas en viss månad skjuter vi helt enkelt fram till nästa månad.

Kostnadseffektivt och smidigt

Förutom att ni alltid är garanterade Oxys resurser så finns det fler fördelar med en retainer. Det nära samarbetet som uppstår med en retainer gör att startsträckan för varje ny insats blir väldigt kort. Det behövs inga uppstartsmöten eller längre inläsningar eftersom vi redan arbetar kontinuerligt med varandra. Kort sagt, en retainer ger mycket pang för pengarna.

Fler och tätare deadlines

Eftersom ni är garanterade ett visst antal arbetstimmar varje månad är det lättare för er att sätta upp deadlines för oss – även med kort förvarning. Dessutom blir det enkelt för oss på Oxys att arbeta proaktivt. Eftersom vi har så tät kontakt med en retainer blir det många tillfällen att presentera och diskutera de förslag som vi på Oxys hela tiden arbetar med. Det faller sig naturligt när vi ses så ofta att vi delar med oss av idéer, branschnyheter och best practises.