Varför Oxys?

Vi är snabba i vändningarna, skapar modern digital design, håller en hög tekniskt nivå, och är trevliga och okomplicerade att arbeta med. Ja, det där lät ju skrytigt, men det är vad våra kunder svarar när vi ber dem berätta varför de samarbetar med Oxys.

Vår historia

Webbyrån Oxys startades i Stockholm 2011 med målet att skapa moderna webbsajter och att ha långvariga relationer med våra kunder. En annan ambition som har följt oss från början är att göra allt arbete inhouse. På det sättet får våra kunder alltid en direkt och personlig relation med de personer som designar, programmerar och projektleder på Oxys.

Våra kunder

Oxys kunder finns inom konsumentprodukter, B2B, ehandel och offentlig sektor. Som Norstedts förlag, Ersta diakoni och Botkyrka kommun. En del kunder är börsnoterade, andra privatägda. Vi har även en rad reklambyråer som uppdragsgivare.

Kika här för hela kundlistan (som vi för övrigt är rätt stolta över).

Oxys som arbetsplats: arbete och fritid i balans. På riktigt!

Vi vill vara branschens bästa arbetsgivare. Inte minst värdesätter vi en balans mellan arbete och fritid. Och det här är inte bara fina ord för oss. Flera av Oxys medarbetare är småbarnsföräldrar så vi planerar våra projekt så att ingen ska behöva jobba över. För vi jobbar inte över på Oxys. Vi arbetar disciplinerat på kontorstid. Sen går vi hem.

Om kontoret

Oxys kontor ligger på Kungsgatan 8 mitt i centrala Stockholm, längst upp på sjätte våningen. Vi har har ett öppet kontorslandskap, finfina mötesrum och utsikt över takåsarna i city. Själva byggnaden byggdes i slutet av 1920-talet av Kreuger & Toll och i över 30 år huserade Sveriges radio, eller Radiotjänst som det hette på den tiden, på tre av våningarna (bland annat den den sjätte). Kungsgatan 8 har till och med sin egen wikipediasida: Kungsgatan 8

Du är varmt välkommen att hälsa på, ta en kaffe och prata webb, idéer, eller jobb.

Om att arbeta på Oxys

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Oxys? Kolla in artikeln med det otroligt lämpliga namnet Om att arbeta på Oxys

Varma hälsningar från vännerna på Oxys!