Branschbredd

Vi arbetar för såväl näringsliv som offentlig sektor, för konsumentföretag lika gärna som för B2B. Våra uppdragsgivare finns inom media, utbildning, tillverkningsindustri, finans, civilsamhälle och hälso- och sjukvård.

Kunderna

Vi är riktigt stolta över våra uppdragivare som visar oss sånt stort förtroende. Några av de vi har arbetat med genom åren:

Norstedts, Civilförsvarsförbundet, Ersta diakoni, Kunskapskanalen, Kasthall, Netnod, Kemetyl, Skolforskningsinstitutet, Roslagsvatten, Colorama, Kamic Group, Mindelon, Skolforskningsportalen, Svensk Juristtidning, Forskning & Framsteg, Svensk Bokhandel, Svenska polisförbundet, Lärarnas historia, Svensk medietext, Brynolf & Ljung, Gasnätet i Stockholm, Börsveckan, Scanditron, Cykloteket, Stockholms filmskola, Picsmart, Xenter, Emusic, Vårt Land, Språktidningen, Dubio, Flexident, Infucare, Lagrådet, Läkemedelshandlarna, MZ Bygg, Nordrest, Dagen, Fishbrain.

Webbuppdrag för kommunikationsbyråer

NORD DDB, Geelmuyden Kiese, JMWGolin, Nosy, Svensson, Det.

Enstaka uppdrag eller löpande samarbete? Ja tack!

Till oss kan du komma med ett begränsat uppdrag lika gärna som med ett mångårigt löpande samarbete. (Men om vi får skryta lite: de flesta som en gång har kommit till oss tenderar att stanna kvar. Slut på skrytet.)

Använder alla kunder open source?

De flesta av Oxys uppdragsgivare använder sig av open source, Drupal eller Wordpress, som webbpubliceringsverktyg (CMS), men inte alla. För kunder som står på andra webbpubliceringsverktyg (inte minst olika .NET-baserade webbplatser) gör vi strategiskt arbete, design, ux och frontend-utveckling.

Förstasidan på roslagsvatten.se visas på en Iphone 14

Ny plattform för det kommunala vattenbolaget

Vi har byggt en ny Drupal-sajt åt det kommunala vattenbolaget Roslagsvatten. Och en helt ny kundportal med inloggade Mina sidor som gör det lättare för de över 100 000 kunderna att hantera sina abonnemang.

Hur vi hjälpte Roslagsvatten
Bild på karaktärden farsgubben från spelet

Pedagogiskt spel för mellanstadiet

Skolelever lär sig om svenska rovdjur med Den stora rovdjursfärden, ett webbaserat spel för Rovdjurscentrum Sverige i Järvsö och Orsa.

DEN STORA ROVDJURSFÄRDEN
Mobilvisning av sida från ersta diakonis sajt

Webbdesign som gör skillnad

Ersta har erbjudit stockholmarna sjukvård, social omsorg, vårdutbildning och forskning sedan 1851. Nu ger vi Ersta diakoni ett nytt digitalt ansikte.

ERSTA DIAKONI