Förstudier

Oxys gör förstudier, intervjuer, workshops och effektkartläggning för att ta fram hållbara digitala strategier för webben. Våra många uppdrag för konsumentföretag, b2b, NGO:s och offentlig sektor gör att vi vet vilka frågor vi behöver ställa inför ett webbprojekt.

Digital design

Kraven på webbdesign är många och relevanta: fånga varumärkets tonalitet, underlätta navigering, vara modern, klara tillgänglighetskraven, understöd SEO, mobile first, locka till köp… Vi på Oxys gillar utmaningen att väva ihop allt detta till en modern webbdesign.

Läs mer om Digital design

Webbutveckling

Oxys bygger skräddarsydda webbplatser från grunden i Drupal, Wordpress, Storyblok och andra publiceringssystem (CMS). Vi tycker om frontend-ramverk som React, Vue och Angular. När vi skapar vår webbdesign, UX och tekniska utveckling så gör vi det inhouse med egna erfarna medarbetare.

Läs mer om Webbutveckling

Tillgänglighet

Tillgänglighet handlar om att göra webbplatser och webbapplikationer tillgängliga för så många människor som möjligt, inklusive användare med funktionsnedsättningar. Dessutom får en tillgänglighetsanpassad digital tjänst inte sällan positiva effekter för sökoptimeringen.

Digital tillgänglighet och WCAG och Tillgänglighet i tre delar

Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering, eller Search Engine Optimization (SEO), är lite av en konstart. Vi har verktygen, kunnandet och erfarenheten att förbättra din webbplats placering på Google och de andra sökmotorerna.

Läs mer om SEO

Innehåll och redaktörskap

Oxys har lång erfarenhet av redaktionellt innehåll för digitala plattformar. Eller content, som det ju kallas på konsultsvenska. Vi har alltid SEO i bakhuvudet och sätter upp resultatinriktade strategier för digitalt redaktionellt innehåll.

Trafikanalys

Digitala framgångar har hjälp av att man mäter och analyserar sin trafik för att hela tiden bli bättre. Man sätter upp mål för digitala marknadsaktiviteter, definierar konverteringar – och vad dem är värda. Systematisk taggning och spårning av alla digitala marknadsaktiviteter och smarta dashboards över vilka kanaler och aktiviteter som ger bäst effekt.

Drift och support

När den nya webbplatsen är lanserad brukar vi ofta få ansvaret för den löpande driften och supporten. Vi underhåller koden, gör säkerhetsuppdateringar, säkerställer backuper, ser till att det finns uppdaterade utvecklingsmiljöer, och garanterar specificerade responstider när du som kund behöver hjälp. Oxys supportavtal med tillhörande SLA (Service Level Agreement) bygger på branschstandarder men kan även specialanpassas efter behov.

Läs mer om vår drift och support

Spel

Några av våra kunder har börjat använda spel i sin marknadsföring, till exempel i sociala medier. Spelutveckling ställer andra krav på teknik och UX än traditionell webbutveckling. Men med rätt idé och utförande kan man nå långt med små medel.

Fullservice alltså!

Precis, inget mindre än fullservice.